Резултати

Назив: | Probiotics and Honey: Boosting Functional Properties in Dry Fermented Sausages | Аутори: | Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Microorganisms | ISSN: | 2076-2607![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 2 str. 349-349 | DOI: | 10.3390/microorganisms13020349 | WoS-ID: | 001430088100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85219017473 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/966755 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia COST Action [18113, ECOSTSTSM-Request-CA18113-45768] Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) [UIDB/00276/2020, LA/P/0059/2020 (AL4AnimalS)] [451-03-66/2024-03/200378] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Grujović, Mirjana | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.