Резултати
еНаука >
Резултати >
Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja

Назив: | Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja | Аутори: | Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Fermentation | ISSN: | 2311-5637![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 4 str. Article number 221 | DOI: | 10.3390/fermentation11040221 | WoS-ID: | 001474990100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105003466207 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/980229 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia COST Action [18113, ECOSTSTSM-Request-CA18113-45768] [451-03-136/2025-03/200378] [451-03-136/2025-03/200122] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Grujović, Mirjana | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.