Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja
Назив: Microbial Dynamics and Quality Evolution in the Spontaneous Fermentation of the Traditional Meat Product Sjenica Sheep Stelja
Аутори: Žugić Petrović, Tanja; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčića  ; Marković, Katarina  ; Joković, Nataša  ; Radojević, Ivana  ; Grujović, Mirjana  
Година: 2025
Публикација: Fermentation
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 4 str. Article number 221
DOI: 10.3390/fermentation11040221
WoS-ID: 001474990100001
Scopus-ID: 2-s2.0-105003466207
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/980229
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia
COST Action [18113, ECOSTSTSM-Request-CA18113-45768]
[451-03-136/2025-03/200378]
[451-03-136/2025-03/200122]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Grujović, Mirjana
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.