еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Innovation Project / Production of new dietary formulations based on natural protein with antioxidant and antitumor effect
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis | Jovanović, Jelena ; Stefanović, Andrea ; Jakovetić, Sonja ; Ognjanović-Luković, Nevena ; Šekuljica, Nataša ; Žuža, Milena ; Knežević-Jugović, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Hydrolysis of egg white and wheat proteins with protease from bacillus licheniformis: fractionation and identification of bioactive peptides | Knežević-Jugović, Zorica ; Jovanović, Jelena ; Stefanović, Andrea ; Grbavčić, Sanja ; Jakovetić, Sonja ; S. Elmalimadi; Bugarski, Branko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Peptides with improved antimicrobial activity screened by membrane ultrafiltration from egg white protein hydrolysates | Jovanović, Jelena ; Stefanović, Andrea ; Grbavčić, Sanja ; Šekuljica, Nataša ; Mohamed B. Elmalimadi; Bugarski, Branko ; Knežević-Jugović, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |