еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Innovation Project / Production of new dietary formulations based on natural protein with antioxidant and antitumor effect

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysisJovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Jakovetić, Sonja  ; Ognjanović-Luković, Nevena  ; Šekuljica, Nataša  ; Žuža, Milena  ; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Hydrolysis of egg white and wheat proteins with protease from bacillus licheniformis: fractionation and identification of bioactive peptidesKnežević-Jugović, Zorica  ; Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Grbavčić, Sanja ; Jakovetić, Sonja  ; S. Elmalimadi; Bugarski, Branko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Peptides with improved antimicrobial activity screened by membrane ultrafiltration from egg white protein hydrolysatesJovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Grbavčić, Sanja ; Šekuljica, Nataša  ; Mohamed B. Elmalimadi; Bugarski, Branko  ; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.