Резултати

еНаука >  Резултати >  Hydrolysis of egg white and wheat proteins with protease from bacillus licheniformis: fractionation and identification of bioactive peptides
Назив: Hydrolysis of egg white and wheat proteins with protease from bacillus licheniformis: fractionation and identification of bioactive peptides
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica  ; Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Grbavčić, Sanja ; Jakovetić, Sonja  ; S. Elmalimadi; Bugarski, Branko  
Година: 2015
Публикација: Proceedings / 42nd International Conference of SSCHE Tatranské Matliare
Издавач: Bratislava, SK : Slovak Society of Chemical Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-89475-14-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 753-753
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6271
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253875
http://sschi.chtf.stuba.sk/
URL: http://sschi.chtf.stuba.sk/
Пројекат: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Innovation Project / Production of new dietary formulations based on natural protein with antioxidant and antitumor effect
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца