еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Project NORTE-01-0145-FEDER-023289: DeCodE
Приказ резултата 1 до 7 од 7
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Challenges of traditional herbal teas: plant infusions and their mixtures with bioactive properties. | Caleja, Cristina; Finimundy, Tiane C.; Pereira, Carla; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Enhancing the antimicrobial and antifungal activities of a coloring extract agent rich in betacyanins obtained from Gomphrena globosa L. flowers. | Roriz, Custódio Lobo; Barros, Lillian; Prieto, M. A.; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Exploring the chemical and bioactive properties of Hibiscus sabdariffa L. calyces from Guinea-Bissau (West Africa). | Jabeur, Inès; Pereira, Eliana; Caleja, Cristina; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Extensive profiling of three varieties of Opuntia spp. fruit for innovative food ingredients | Melgar, Bruno; Pereira, Eliana; Oliveira, M. Beatriz P.P.; Garcia-Castello, Esperanza M.; Rodriguez-Lopez, Antonio D.; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Ocimum basilicum var. purpurascens leaves (red rubin basil): a source of bioactive compounds and natural pigments for the food industry. | Fernandes, Filipa; Pereira, Eliana; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Recovery of Anthocyanins from Passion Fruit Epicarp for Food Colorants: Extraction Process Optimization and Evaluation of Bioactive Properties. | Ghada, Bejaoui; Pereira, Eliana; Pinela, José; Prieto, Miguel A.; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Stojković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]()
Ferreira, Isabel C. F. R.;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Suitability of lemon balm ( Melissa officinalis L.) extract rich in rosmarinic acid as a potential enhancer of functional properties in cupcakes | Caleja, Cristina; Barros, Lillian; Barreira, João C.M.; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |