Резултати

еНаука >  Резултати >  Ocimum basilicum var. purpurascens leaves (red rubin basil): a source of bioactive compounds and natural pigments for the food industry.
Назив: Ocimum basilicum var. purpurascens leaves (red rubin basil): a source of bioactive compounds and natural pigments for the food industry.
Аутори: Fernandes, Filipa; Pereira, Eliana; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.
Година: 2019
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 6 str. 3161-3171
DOI: 10.1039/c9fo00578a
WoS-ID: 000476531200009
Scopus-ID: 2-s2.0-85067579520
PMID: 31120462
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/180053
http://xlink.rsc.org/?DOI=C9FO00578A
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/3386
URL: http://xlink.rsc.org/?DOI=C9FO00578A
Пројекат: Karakterizacija i primena metabolita gljiva i utvrđivanje potencijala novih biofungicida (RS-173032)
Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal) and FEDER under Program PT2020 for financial support to CIMO (UID/AGR/00690/2019
0377_Iberphenol_6_E; to the European Regional Development Fund (ERDF)
Project NORTE-01-0145-FEDER-023289: DeCodE
Mobilizador Norte-01-0247-FEDER-024479: ValorNatural®
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

24
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
20
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.