еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. BTN-351002B
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2006 | Characteristics of traditional Sombor cheese: Chemical composition and sensory evaluation | Mijačević, Zora; Bulajić, Snežana ; Katić, Vera | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Characteristics of traditional somborski cheese: Lactic acid bacteria | Bulajić, Snežana ; Mijačević, Zora | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Sensory evaluation and microbiological characterization of autochthonous Sombor cheese | Mijačević, Zora; Bulajić, Snežana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |