Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of traditional somborski cheese: Lactic acid bacteria
Назив: Characteristics of traditional somborski cheese: Lactic acid bacteria
Karakteristike tradicionalnog somborskog sira - bakterije mlečne kiseline
Аутори: Bulajić, Snežana  ; Mijačević, Zora
Година: 2006
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 3-4 str. 48-51
VBS COBISS: 33148431
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33148431#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185640
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/388
Пројекат: Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. BTN-351002B
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.