Резултати
Назив: | Characteristics of traditional somborski cheese: Lactic acid bacteria Karakteristike tradicionalnog somborskog sira - bakterije mlečne kiseline |
Аутори: | Bulajić, Snežana ; Mijačević, Zora | Година: | 2006 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 3-4 str. 48-51 | VBS COBISS: | 33148431 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33148431#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185640 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/388 |
Пројекат: | Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. BTN-351002B | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.