Преглед према Пројекат
University Research Committee at the University of Johannesburg
Приказ резултата 1 до 4 од 4
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
| 2025 | Combined oven/freeze drying as a cost and energy-efficient drying method for preserving quality attributes and volatile compounds of carrot slices | Mina, Zobabalo Progress; Kaseke, Tafadzwa; Fadiji, Tobi; Silue, Yardjouma; Fawole, Olaniyi Amos | Научни чланак | |
| 2024 | Exploring the Extraction and Application of Anthocyanins in Food Systems | Nthimole, Confidence Tsholofelo; Kaseke, Tafadzwa; Fawole, Olaniyi Amos | Научна критика и полемика | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2023 | Optimisation Using Response Surface Methodology of Quality, Nutritional and Antioxidant Attributes of 'Wichita' Pecan Nuts Roasted by Microwaves | Mukwevho, Priscilla L; Kaseke, Tafadzwa; Fawole, Olaniyi A | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Optimization of glycerol and cellulose nanofiber concentrations in Opuntia ficus-indica mucilage films functionalized with pomegranate peel extract for postharvest preservation of banana | Shinga, Mawande Hugh; Kaseke, Tafadzwa; Pfukwa, Trust Mukudzei; Fawole, Olaniyi Amos | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |