еНаука - преглед

Преглед према Пројекат University Research Committee at the University of Johannesburg

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Combined oven/freeze drying as a cost and energy-efficient drying method for preserving quality attributes and volatile compounds of carrot slicesMina, Zobabalo Progress; Kaseke, Tafadzwa; Fadiji, Tobi; Silue, Yardjouma; Fawole, Olaniyi AmosНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Exploring the Extraction and Application of Anthocyanins in Food SystemsNthimole, Confidence Tsholofelo; Kaseke, Tafadzwa; Fawole, Olaniyi AmosНаучна критика и полемика
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2023Optimisation Using Response Surface Methodology of Quality, Nutritional and Antioxidant Attributes of 'Wichita' Pecan Nuts Roasted by MicrowavesMukwevho, Priscilla L; Kaseke, Tafadzwa; Fawole, Olaniyi AНаучни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2025Optimization of glycerol and cellulose nanofiber concentrations in Opuntia ficus-indica mucilage films functionalized with pomegranate peel extract for postharvest preservation of bananaShinga, Mawande Hugh; Kaseke, Tafadzwa; Pfukwa, Trust Mukudzei; Fawole, Olaniyi AmosНаучни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+