Резултати

еНаука >  Резултати >  Exploring the Extraction and Application of Anthocyanins in Food Systems
Назив: Exploring the Extraction and Application of Anthocyanins in Food Systems
Аутори: Nthimole, Confidence Tsholofelo; Kaseke, Tafadzwa; Fawole, Olaniyi Amos
Година: 2024
Публикација: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научна критика и полемика
Колација: vol. 12 br. 11 str. 2444-2444
DOI: 10.3390/pr12112444
WoS-ID: 001365863600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85210292508
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/952772
Пројекат: National Research Foundation of South Africa
University Research Committee at the University of Johannesburg
[SPAR231013155231]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

8
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.