Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Sodium Chloride Replacement with Other Chloride Salts in Chicken Burgers (✓) | Borović, Branka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Tracking Antimicrobial Resistance Along the Meat Chain: One Health Context (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | The Influence of Different Gas Mixtures on the Shelf Life of Fresh Beef (✓) | Milijašević, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Food Loss and Waste: A Global Problem (✓) | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Food control systems and protection of human health (✓) | Veskovic Slavica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Determination of antilisterial effect of some microbial isolates from traditional zlatar cheese during the fermentation of soft white cheese | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | DETERMINATION OF BIOLOGICAL POTENTIAL OF TILIA CORDATA FLOWER EXTRACTS | Stojanova, Monika; Đukić, Dragutin; Stojanova, Marina Todor; Lalević, Blažo ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ZAGAĐENJE ŽIVOTNE SREDINE I ZDRAVLJE ČOVEKA (✓) | Đukić, Dragutin A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Microbiological and homeopathic preparations in organic food production | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Salmonella - foodborne pathogen and antimicrobial resistance (✓) | Kureljušić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Organic agriculture - Importance and development (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Digitalization in the meat chain | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Determination of antioxidant potential of Agaricus macrosporus and Russula vesca mushroom extract (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The use of starter cultures in the meat industry and their effect on the quality of meatproducts – A review (✓) | Đukić, Dragutin; Stojanova, Monika; Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научна критика и полемика | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Seroprevalence of hepatitis E in pigs and wild boars in the region of the city Belgrade (✓) | Kureljušić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Cleaning and disinfection procedures in the dairy industry during COVID-19 (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Food packaging and modified atmosphere – roles, materials and benefits (✓) | Milan Milijasevic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Air quality and impact on food safety | Vesković Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | "Zlatarski bio“ sir : Sir sa prirodnim bioprotektorom hrane – bakteriocinom (✓) | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |