Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods
Назив: Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Stefanović, Srđan  ; Borović, Branka  ; Nastasijevic, Ivan  ; Milijasevic, Milan  ; Stojanova, Monika; Đukić, Dragutin
Година: 2022
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: University of Kragujevac, Faculty of Agronomy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 53 str. 49-55
DOI: 10.5937/AASer2253049V
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/575817
https://unilib.phaidrabg.rs/o:1872
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14633
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца