Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods
Назив: | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ; Stefanović, Srđan ; Borović, Branka ; Nastasijevic, Ivan ; Milijasevic, Milan ; Stojanova, Monika; Đukić, Dragutin | Година: | 2022 | Публикација: | Acta agriculturae Serbica | ISSN : | 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор | Издавач: | University of Kragujevac, Faculty of Agronomy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 53 str. 49-55 | DOI: | 10.5937/AASer2253049V | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/575817 https://unilib.phaidrabg.rs/o:1872 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14633 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |