Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Influence of unsaturated fatty acids content and fermentation temperature on the antioxidant activity of kombucha milk beverages with winter savory (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Determination of sorbate and benzoate in low-energetic refreshing beverage using high-performance liquid chromatography (✓) | Lončar, Davor; Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Quince tea as substrate for kombucha culture fermentation | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |