Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | In vitro assessment of bioaccessibility of the antioxidant activity of kombucha beverages after gastric and intestinal digestion (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Chromatographic lipophilicity and pharmacokinetic behavior of some newly synthesized styryl lactonestereoisomers (✓) | Lončar, Davor; Milošević, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Physical and textural characteristics of fermented milk products obtained by kombucha inoculums with herbal teas (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |