Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent
Назив: Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Vukmanović, Stefan  ; Malbaša, Radomir  ; Tepić Horecki, Aleksandra  
Година: 2019
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 50 str. 311-315
DOI: 10.2298/apt1950331v
Scopus-ID: 2-s2.0-85078871600
VBS COBISS: 14289161
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/14289161#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153203
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

5
SCOPUSTM
3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.