Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent
Назив: | Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent | Аутори: | Vitas, Jasmina ; Vukmanović, Stefan ; Malbaša, Radomir ; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2019 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 50 str. 311-315 | DOI: | 10.2298/apt1950331v | Scopus-ID: | 2-s2.0-85078871600 | VBS COBISS: | 14289161 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/14289161#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153203 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.