Istraživači



Filtrirano po:
Godina:  [2020 TO 2024]
Godina:  2021

GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2021The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, SonjaNaučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2021Primena sojinih proteinskih koncentrata u proizvodnji testenine (✓)Doroslovac, Jovana; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šarac, VladimirKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2021Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓)Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2021Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓)Zahorec, Jana  ; Selaković, Anastasija; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šaranović, Žana; Šimurina, Olivera  ; Šereš, Zita  ; Pajin, Biljana Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2021Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic (✓)Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Zahorec, Jana  Naučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.