Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2020 TO 2024]
Година:  2021

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, SonjaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Primena sojinih proteinskih koncentrata u proizvodnji testenine (✓)Doroslovac, Jovana; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Šarac, VladimirКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic (✓)Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  ; Zahorec, Jana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓)Zahorec, Jana  ; Selaković, Anastasija; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šaranović, Žana; Šimurina, Olivera  ; Šereš, Zita  ; Pajin, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓)Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису