Истраживачи
Janjić, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Statistička analiza laboratorijskih rezultata i njihova prezentacija na interaktivnoj tabli | Vejnović, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Senzorska analiza teksture mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Morka – od ukrasne ptice do nutritivno vrednog obroka (✓) | Laudanović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Ulov i proizvodnja ribe u svetu i Srbiji (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Proizvodnja kultivisanog mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Uticaj dodavanja CLA u ishrani brojlera na vrednosti lipidnih indeksa u mesu (✓) | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Ekonomski i ekološki aspekti održivog uzgoja autohtonih rasa ovaca i koza (✓) | Vejnović, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Digitalne tehnologije i njihova primena u proizvodnji hrane | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Hipologija Jovana Geca prva knjiga iz Veterinarske medicine u Srbiji | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Efekti dodavanja različitih koncentracija Saccharomices cerevisiae u ishranu brojlera na parametre ekonomske efikasnosti tova | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of cooling storage on physical and sensory properties of vacuum packed broiler breast meat | Baltić, Branislav M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Declaration of meat - consumer opinion and trust (✓) | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analiza obima i tendencije prerade mleka u proizvode u Republici Srbiji u periodu od 2016-2021. godine | Vejnović, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Izvori proteina u ishrani ljudi i životinja – Prošlost, sadašnjost, budućnost (✓) | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analiza troškova i dobiti modela za kontrolu i iskorenjivanje bolesti plavog jezika u Republici Srbiji | Đurić, Spomenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Izvori proteina za ishranu ljudi i životinja (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Ispitivanje uticaja delovanja različitih količina organskog selena u hrani na ekonomičnost proizvodnje pataka u tovu | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Meso in vitro - ante portas | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Poznato/nepoznato: Uticaj poverenja pri izboru i stavovima o bezbednosti i kvalitetu mesa | Glišić, Milica A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Kulinarski i industrijski postupci omekšavanja mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |