Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Med od uljane repice obogaćen liofilizovanim voćem. Novi bitno poboljšan proizvod je prihvaćen i koristi se u Pčelarskom gazdinstvu Batinić, Lazarevo![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2025 | Low Glycemic Index Biscuits Enriched with Beetroot Powder as a Source of Betaine and Mineral Nutrients![]() | Mitrevski, Jasmina; Pantelić, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Polyphenolic profile of rapeseed press cake: key compounds and their function in improving product value![]() | Šarić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Postupak biosorpcije jona alkalnih i zemnoalkalnih metala iz alkalisanog soka nemodifikovanim presovanim ekstrahovanim rezancima šećerne repe![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Pasta od lešnika produženog roka trajanja![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2024 | Funkcionalni keks sa cveklom![]() | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2024 | Chemical Characterization of 29 Industrial Hempseed (Cannabis sativa L.) Varieties![]() | Arango, Sheyla; Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | The influence of the spent coffee grounds extract on walnut paste shelf life and composition![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Influence of the flour blends on the texture of rye pasta rich in omega-3 fatty acids![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessment of the Nutritional Benefits and Aflatoxin B1 Adsorption Properties of Blackberry Seed Cold-Pressed Oil By-Product![]() | Miljanić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and France![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fungal mycelium: Innovations in 3D bioprinting and yeast cell immobilization![]() | Brunet, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of Cookies Enriched with Osmodehydrated Wild Garlic from Nutritional and Sensory Aspects![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Optimization of 3D bioprinting parameters for production of gelatin scaffolds![]() | Odanović, Mirjana; Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Green methods for protein isolation: sustainable approaches for enhanced protein recovery![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of Beetroot Powder Incorporation on Functional Properties and Shelf Life of Biscuits![]() | Mitrevski, Jasmina; Pantelić, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Dodatak hrani i hrani za životinje na bazi nusproizvoda iz procesa proizvodnje hladno ceđenog ulja semena kupine (Rubus fruticosus L.)![]() | Miljanić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2023 | Quality assessment of 3D-printed cereal-based products![]() | Čukelj Mustač, Nikolina; Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Analysis of antioxidant potential of fruit and vegetable juices available in Serbian markets![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |