Резултати

еНаука >  Резултати >  Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics
Назив: Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Kojić, Jovana  ; Kokić, Bojana  ; Belović, Miona  ; Bajić, Aleksandra  ; Varga, Ana  ; Đorđević, Miljana  
Година: 2024
Публикација: Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 7-7
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959792
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.