Резултати
еНаука >
Резултати >
Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics

Назив: | Lactic acid fermentation of oil pumpkin (Cucurbita pepo L. var. styriaca) flesh: physico-chemical and microbiological characteristics | Аутори: | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
Колација: | str. 7-7 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959792 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.