Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of the flour blends on the texture of rye pasta rich in omega-3 fatty acids
| Назив: | Influence of the flour blends on the texture of rye pasta rich in omega-3 fatty acids | Аутори: | Filipčev, Bojana |
Година: | 2024 | Публикација: | Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 137-137 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959370 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Filipčev, Bojana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.