Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the flour blends on the texture of rye pasta rich in omega-3 fatty acids
Назив: Influence of the flour blends on the texture of rye pasta rich in omega-3 fatty acids
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipović, Jelena  ; Kojić, Jovana  ; Miljanić, Jelena  ; Nježić, Zvonko  ; Košutić, Milenko  
Година: 2024
Публикација: Abstract book, 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”, Novi Sad, Serbia, October 16-18
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 137-137
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959370
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Filipčev, Bojana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.