Резултати 1-20 од 32

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Evaluation of content and ratio of calcium and phosphorus in commercially available pet food for dogs and catsDanijela Vranić  ; Vladimir Korićanac  ; Dejana Trbović  ; Dragan Milićević  ; Tamara Gerić  ; Jasna Đinović Stojanović  ; Zoran Petrović  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Dietary fibre and carbohydrates in frozen vegetablesTrbović, Dejana  ; Vranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Exposure to Phosphates and Nitrites through Meat Products: Estimation of the Potential Risk to Pregnant WomenVranić, Danijela  ; Milešević, Jelena  ; Trbović, Dejana  ; Gurinović, Mirjana  ; Korićanac, Vladimir  ; Zeković, Milica  ; Petrović, Zoran  ; Ranković, Slavica  ; Milićević, Dragan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022The Intake of Phosphorus and Nitrites through Meat Products: A Health Risk Assessment of Children Aged 1 to 9 Years Old in SerbiaMilešević, Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Gurinović, Mirjana A.  ; Korićanac, Vladimir  ; Borović, Branka  ; Zeković, Milica T.  ; Šarac, Ivana R.  ; Milićević, Dragan R.  ; Glibetić, Marija D.  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Nitrite content in meat products from the Serbian market and estimated intakeVranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  ; Milićević, Dragan R.  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Gerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan  ; Petrović, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The intake of phosphorus through meatproducts: a health risk assessmentPetrovic, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Vranić, Danijela  ; Vladimir Korićanac  ; Bajčić, Aleksandar  ; Betić, Nikola  ; Spomenka ZagoracКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Partly processed meat products prepared for grilling as a source of proteinKorićanac, Vladimir  ; Vranić, Danijela  ; Petronijević, Radivoj  ; Trbović, Dejana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Partial Replacement of Sodium Chloride with Potassium Chloride or Ammonium Chloride in a Prepared Meal – Cooked Peas with Pork BurgerRaseta, Mladen  ; Brankovic, Lazic Ivana  ; Lilić, Slobodan  ; Katanic, Nenad; Parunovic, Nenad  ; Koricanac, Vladimir  ; Jovanović, Jelena  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Ćufte u paradajz sosu - pripremljeno jelo od mesa sa smanjenim sadržajem natrijum hloridaVladimir Korićanac  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vesna Janković  ; Petronijević, Radivoj B.  ; Jovanović, Jelena B.  ; Radmila Mitrović  ; Dragica Nikolić  Техничко решење
84documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.)
M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу
2018Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Chilled Common Carp (Cyprinus carpio) Steaks: Chemical and Sensory AtributesJelena Babić Milijašević  ; Milan Milijašević  ; Danijela Vranić  ; Jasna Đinović Stojanović  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vladimir Korićanac  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Nutrient Composition of Three Mangulica Pork Cuts from SerbiaNikolić, Dragica  ; Janković, Saša  ; Parunović, Nenad  ; Korićanac, Vladimir  ; Stanišić, Nikola  ; Pezo, Lato  ; Laušević, MilaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Physicochemical properties of honey from Serbia in the period 2014-2016Vranić, Danijela  ; Petronijević, Radivoj  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Korićanac, Vladimir  ; Babić, Milijašević J; Milijašević, Milan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Presence of sulphites in different types of partly processed meat products prepared for grillingKorićanac, Vladimir  ; Vranić, Danijela  ; Trbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Sodium and potassium content and their ratio in meatballs in tomato sauce produced with lower amounts of sodiumLilić, Slobodan  ; Nikolić, Dragica  ; Pejkovski, Z; Velebit, Branko  ; Lakićević, Brankica  ; Korićanac, Vladimir  ; Vranić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Water activity and some chemical parameters in dry pork produced with less amount of sodium chlorideLILIĆ, SLOBODAN  ; Vranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  ; Branković, Ivana  ; Jovanović, Jelena  ; Lakićević, Brankica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Proximate Composition, Water Activity and Sodium and Potassium Content in Dry Fermented Sausages with Reduced Salt ContentLilić, Slobodan  ; Branković Lazić, Ivana  ; Vranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  ; Nikolić, Dragica; Borović, Branka  ; Velebit, Branko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Chemical composition and cholesterol content in M. longissimus dorsi from free-range reared Swallow-belly Mangalitsa: the effect of genderVranić, Danijela  ; Nikolic, Dragica  ; Korićanac, Vladimir  ; Stanišić, Nikola  ; Lilić, Slobodan  ; Djinovic-Stojanović, Jasna; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Physicochemical and Functional Properties of Chicken MeatMilićević, Dragan  ; Trbović, Dejana  ; Petrović, Zoran  ; Jakovac-Strajn, Breda; Nastasijević, Ivan  ; Korićanac, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Funkcionalna fermentisana kobasica sa smanjenim sadržajem natrijuma i povećanim sadržajem kalijuma „Probio-K“Vasilev, Dragan  ; Jovetić, Milica; Korićanac, Vladimir  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Vasiljević, Nađa  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Reducing sodium chloride content in meat burgers by adding potassium chloride and onionLilić, Slobodan  ; Branković, Ivana  ; Koricanac, Vladimir  ; Vranić, Danijela  ; Spalević, Ljiljana  ; Pavlović, Miloš  ; Lakićević, Brankica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 32