Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Chilled Common Carp (Cyprinus carpio) Steaks: Chemical and Sensory Atributes
Назив: Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Chilled Common Carp (Cyprinus carpio) Steaks: Chemical and Sensory Atributes
Аутори: Jelena Babić Milijašević  ; Milan Milijašević  ; Danijela Vranić  ; Jasna Đinović Stojanović  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vladimir Korićanac  
Година: 2018
Публикација: Czech Journal of Food Science
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/410360
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.