Истраживачи
Lisov, Nikolina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Morphological and production-technological characteristics newly craeted grapevine variety Vožd | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of wines | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cherry-the source of potential functional food | Čakar, Uroš ; Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Stone fruit wine-potential functional food (✓) | Čakar, Uroš ; Grozdanić, Nađa ; Lisov, Živković Nikolina ; Petrović, Aleksandar ; Čakar, Mira; Vajs, Vlatka; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wine | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina (✓) | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Phenotypic variation of ampelographic and technological traits of newly created grapevine genotypes | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |