Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina
Назив: Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina
Аутори: Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 437-442
VBS COBISS: 18540809
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18540809#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/674855
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.