Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina
Назив: | Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina | Аутори: | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine | Издавач: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 437-442 | VBS COBISS: | 18540809 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18540809#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/674855 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.