Истраживачи
Marković, Radmila
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Uticaj dodavanja različitih količina živih ćelija kvasca (Saccharomyces cerevisiae) u hranu na zdravlje, proizvodne performanse, kvalitet trupa, morfometrijske parametre i mikrofoloru creva brojlera (✓) | Maksimović, Željko S. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera | Milanković, Branko R. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera | Glišić, Milica ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Ispitivanje uticaja purifikovane lignoceluloze dodate u hranu za brojlere na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i stepen histoloških i morfoloških promjena u pojedinim segmentima digestivnog trakta (✓) | Makivić, Lazar | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |