Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Назив: Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Остали називи: Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
Аутори: Milanković, Branko R.
Ментор: Marković, Radmila  
Остала ауторства: Šefer, Dragan  ; Radulović, Stamen  ; Janjić, Jelena  ; Đorđević, Vesna
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/78731273
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4009
https://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8783
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20795
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574962
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:26893/bdef:Content/download
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.