Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera
Назив: | Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera | Остали називи: | Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat | Аутори: | Milanković, Branko R. | Ментор: | Marković, Radmila | Остала ауторства: | Šefer, Dragan ; Radulović, Stamen ; Janjić, Jelena ; Đorđević, Vesna | Година: | 2021 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/78731273 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4009 https://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8783 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20795 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574962 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:26893/bdef:Content/download |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.