Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]
Година:  2016

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Multi-element analysis of begged Aronia melanocarpa teas using ICP-AES (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Differentiation of black, green, herbal and fruit bagged teas based on multi-element analysis using inductively-coupled plasma atomic emission spectrometryKrstić, Jovana ; Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mitić, Milan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Determination of total and individual anthocyanins in raspberries grown in South Serbia (✓)Ivanović, Milena; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Pecev-Marinković, Emilija  ; Krstić, Jovana; Mrmošanin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016DETERMINATION OF TOTAL AND INDIVIDUAL - ANTHOCYANINS IN RASPBERRIES GROWN IN SOUTH SERBIA (✓)Nikolić, Milena ; Milena Ivanović; Aleksandra Pavlović  ; Milan Mitić  ; Emilija Pecev-Marinković  ; Jovana Krstić; Jelena Mrmošanin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016originalan naučno-istraživački rad (✓)Milena Ivanović; Aleksandra Pavlović  ; Milan Mitić  ; Emilija Pecev-Marinković  ; Jovana Krstić; Mrmošanin, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016originalni naučno-istraživački radJovana N Krstić; Mrmošanin, Jelena  ; Aleksandra N Pavlović; Milan N MitićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.