Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders
Назив: Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders
Аутори: Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  
Година: 2016
Публикација: 24th Congress of Chemists and Technologists of Macedonia, Ohrid, Republic of Macedonia
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-9989-760-13-6 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866364
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.