



Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Traditional milk products in the Autonomous province of Vojvodina: consumer attitudes and preferences![]() | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Geographical origin authentication of honey produced in the region of Rtanj Mountain (Serbia)![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Characterization of honey from the region of Rtanj mountain![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Approaching the sensory attributes of Arilje raspberries with protected designation of origin![]() | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES![]() | Popović, Milica; Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Consumer Attitudes and Preferences towards Traditional Food Products in Vojvodina![]() | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Honey from the region of Rtanj mountain![]() | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Traditional Food Products on the Local Market -Consumption Conditional on the Characteristics of Management and Restaurant Facilities in Tourism of Vojvodina (Serbia)![]() | Kalenjuk, Pivarski Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Therapeutic properties of honey from the Western Balkans![]() | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Consumer Attitudes and Preferences Toward Traditional Meat Products in the Autonomous Province of Vojvodina![]() | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Nutritivni i fenolni profil jestive vrste gljive Fistulina hepatica (Schaeffer.) With. (1801)![]() | Novaković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Nutritional and phenolic profile of edible mushroom Armillaria mellea (Vahl) P. Kumm. (1871)![]() | Novakovic Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of honey quality from the area of Rtanj mountains![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Procena kvaliteta meda sa područja Rtanjskih planina![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia and Herzegovina![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Quality characteristics of beef jerky made in laboratory conditions![]() | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparison of sensory and instrumental methods in determination of honey color![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Certification mark TAS(Q) as a distinctive sign of high quality traditional food products![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia nad Herzegovina![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Sensory analysis as a tool for defining the properties of honey produced in the region of Rtanj Mountain (Serbia)![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |