Истраживачи
Novaković, Aleksandra
Година
Мп-кат.
- 97 M30/M60
- 7 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 6 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 6 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 6 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 5 M80
- 4 M20/M50
- 3 M10/M40
- 2 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 1 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- следећи >
Година - распон
Резултати 21-40 од 140
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia and Herzegovina![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Procena kvaliteta meda sa područja Rtanjskih planina![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of honey quality from the area of Rtanj mountains![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia nad Herzegovina![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry.![]() | Kalenjuk Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Poređenje senzorne i instrumentalne metode određivanja boje meda![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Studing uniqueness of acacia honey from Serbia – Evaluation of sensory properties, colour and texture![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Flash sensory profile as a tool for rapid sensory profiling of foods: a case study with goat cheese![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Quality standardization and certification of traditional food products![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nitrite content in meat products from Serbian retail market![]() | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Armillaria mellea: In vitro antioxidant and antiproliferative effects![]() | Novaković, A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biofilm formation of salmonella enteritidis on stainless steel and glass surfaces![]() | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Evaluation of the physicochemical, biochemical and microbiological characteristics of three Serbian traditional dry-fermented sausages![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2021 | Sensory analysis as a useful tool in defining the specificity of Acacia honey from Serbia![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Mushroom Species Stereum hirsutum as Natural Source of Phenolics and Fatty Acids as Antioxidants and Acetylcholinesterase Inhibitors![]() | Mišković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2021 | A comprehensive study of parameters correlated with honey health benefits![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2020 | Mogućnost predviđanja terapeutskih svojstava meda – Moć meda![]() | Jovanov, Pavle T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | GoChia – Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masti i dodatkom gela od čija semenki![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Flash profile as a rapid descriptive analysis in sensory characterization of traditional dry fermented sausages![]() | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2020 | Coprinus comatus filtrate extract, a novel neuroprotective agent of natural origin![]() | Karaman, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |