Резултати

еНаука >  Резултати >  Small scale beef jerky production - development of drying process
Назив: Small scale beef jerky production - development of drying process
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Županjac, Miloš  ; Delić, Jovana  ; Lazarević, Jasmina  ; Novaković, Aleksandra  
Година: 2022
Публикација: The Book of Abstracts - Zbornik izvoda radova / XI International conference of social and technological development - XI međunarodna konferencija o društvenom i tehnološkom razvoju, Trebinje, June, 02-05, 2022
ISSN 2637-3298 Претражи идентификатор
Издавач: Banja Luka: University PIM
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 126-127
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/371
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856837
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.