Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry.
Назив: | Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry. | Аутори: | Kalenjuk Bojana ; Šmugović Stefan ; Tekić Dragana ; Ivanovic Velibor ; Novaković Aleksandra ; Tesanovic Dragan ; Banjac Maja; Djercan Bojan ; Peulić Tatjana ; Mutavdžić Beba ; | Година: | 2022 | Публикација: | Sustainability (Switzerland) | ISSN: | 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 20 str. 13553-13553 | DOI: | 10.3390/su142013553 | WoS-ID: | 000873708200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85140651479 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586265 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/339 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127316&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.