Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry.
Назив: Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry.
Аутори: Kalenjuk Bojana  ; Šmugović Stefan  ; Tekić Dragana  ; Ivanovic Velibor  ; Novaković Aleksandra  ; Tesanovic Dragan  ; Banjac Maja; Djercan Bojan  ; Peulić Tatjana  ; Mutavdžić Beba  ;
Година: 2022
Публикација: Sustainability (Switzerland)
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 20 str. 13553-13553
DOI: 10.3390/su142013553
WoS-ID: 000873708200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85140651479
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/586265
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/339
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=127316&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.