Резултати

еНаука >  Резултати >  COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES
Назив: COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES
Аутори: Popović, Milica; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Lazarević, Jasmina  ; Delić, Jovana  ; Županjac, Miloš  ; Novaković, Aleksandra  
Година: 2023
Издавач: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-581-4 Претражи идентификатор
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/378
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856777
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.