Резултати
еНаука >
Резултати >
COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES
Назив: | COLOR CHARACTERISTICS OF TRADITIONALLY PROCESSED RED PAPRIKA POWDERS AND DRY-FERMENTED SAUSAGES | Аутори: | Popović, Milica; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Lazarević, Jasmina ; Delić, Jovana ; Županjac, Miloš ; Novaković, Aleksandra | Година: | 2023 | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-581-4 Претражи идентификатор | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/378 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856777 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.