Истраживачи
Petrović, Zoran
Тип
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Toxic and essential element concentrations in different honey types (✓) | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Precision livestock farming in the context of meat safety assurance system | I Nastasijevic; I Brankovic, Lazic; Petrović, Zoran I. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of two different culture media on biofilm formation by Listeria monocytogenes isolated from a small-scale meat processing facility (✓) | Lakićević, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bulls | Lukic, M; Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | CLIMATE CHANGE: IMPACT ON MYCOTOXINS INCIDENCE AND FOOD SAFETY (✓) | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Impact of climate change on aflatoxin M1 contamination of raw milk with special focus on climate conditions in Serbia | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Metoda za identifikaciju i kvantifikaciju biljnih i životinjskih masti u mleku i proizvodima od mleka gasnom hromatografijom sa FID detektorom (✓) | Trbović, Dejana K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Određivanje policikličnih aromatičnih ugljovodonika primenom visoko efikasne tečne hromatografije (HPLC) (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | 'Primena poliestarskih lakova za spoljašnju zaštitu poklopaca za konzervne limenke sa ciljem poboljšanja funkcionalnih svojstava, smanjenja poroznosti prevlaka i sprečavanja nastanka korozije' | Petrović, Zoran I. ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Aflatoxin M1 in processed milk: Occurrence and seasonal variation with an emphasis on risk assessment of human exposure in Serbia | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers (✓) | Dejana Trbović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Saturated fatty acids and total fat daily intake through consumption of processed meat products | Trbović, Dejana K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The role of food quality assurance and product certification systems on marketing aspects | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Integrisano upravljanje tehnološkim operacijama u proizvodnji mesnih konzervi/gotovih jela. (✓) | Ivan Nastasijević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers | Trbović, Dejana K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Inulin as a prebiotic and fat replacer in meat products (✓) | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Cadmium in pheasant tissues as a bioindicator of environmental pollution in 23 Serbian districts | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Hygiene assessment of Serbian meat establishments using different scoring systems | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |