Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Examination of meat preparations in order to control process hygiene in retail | Аутори: | Mrdovic, B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 333 br. 1 str. 012083-012083 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012083 | WoS-ID: | 000509758800083 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074673000 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304434 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.