Истраживачи
Radojković, Marija
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Elderberry wine as a new potential product of functional food (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biological potential of elderberry wine (✓) | Terzić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs (✓) | Terzić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of Traditional and Modern Technological Processes on the Chemical Composition and Bioactivities of Plant Species Sambucus Nigra L. (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Sambucus ebulus as a potent source of bioactive molecules with prominent biological activity (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Innovative food products as a basis for the development of rural tourism in Vojvodina (✓) | Čavić, Dejan; Radojković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Biological and chemical perspectives of Sambucus ebulus L. water extracts (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Elderberry (Sambucus nigra L.) juice as a novel functional product rich in health-promoting compounds (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Extraction and determination of biological and functional potential of Hemichrysum italicum (roth) G. Don (✓) | Nebrigić, Vladislava; Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Infulence of extraction techniques on the characteristics of Sambucus nigra L. extracts (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of Extraction Techniques on the Characteristics of Sambucus nigra L. Extracts (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread (✓) | Đurović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Primena ekstrakata duda i zove u formulaciji novih proizvoda sa dodatom vrednošću (✓) | Radojković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Dobijanje ekstrakata kamilice sa povećanim sadržajem apigenina za primenu u kozmetičkim proizvodima (✓) | Cvetanović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Mehaničke operacije, praktikum sa radnom sveskom (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |