Резултати

еНаука >  Резултати >  The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread
Назив: The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread
Аутори: Đurović, Saša  ; Vujanović, Milena  ; Radojković, Marija  ; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  ; Gašić, Uroš  ; Tešić, Živoslav ; Mašković, Pavle  ; Zeković, Zoran  
Година: 2020
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 312 str. 126091-126091
DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.126091
WoS-ID: 000507460200047
Scopus-ID: 2-s2.0-85077238382
PMID: 31901828
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/747
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4067
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365573
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12842
Пројекат: Fiziološka, hemijska i molekularna analiza diverziteta odabranih retkih i ugroženih biljnih vrsta u cilju ex situ zaštite i produkcije biološki aktivnih jedinjenja (RS-173024)
Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

30
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.