Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Scientific Opinion on the re-evaluation of candelilla wax (E 902) as a food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on ChromoPrecise® cellular bound chromium yeast added for nutritional purposes as a source of chromium in food supplements and the bioavailability of chromium from this source | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages | Stanković, Ivan ; Zrnić, Milica ; Vidović, Bojana ; Janković, Saša ; Mirjana Milanović-Stevanović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Petronijević, Radivoj ; Mirjana Milanović-Stevanović; Janković, Saša ; Stanković, Ivan ; Vasiljević N.; Šobajić, Slađana ; Vidović, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri‐hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of hidden gluten in food supplements and foods for particular nutritional uses from Serbian market | Vidović, Bojana ; Stanković, Ivan ; Šobajić, Slađana ; Vasiljević, N.D ; Milanović-Stevanović, Mirjana; Janković, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety of β‐carotene use in heavy smokers | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on the re-evaluation of vegetable carbon (E 153) as a food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of hidden gluten in food supplements | Stanković, Ivan ; Vidović, Bojana ; Zrnić, Milica ; Šobajić, Slađana ; Vasiljević, Nađa | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of butylated hydroxytoluene BHT (E 321) as a food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety assessment of the exposure to lutein preparations based on new data on the use levels of lutein | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Guidance for submission for food additive evaluations | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on the safety of Glycerol Esters of Tall Oil Rosin for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of lutein preparations other than lutein with high concentrations of total saponified carotenoids at levels of at least 80% | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additive | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Dobro balansirana dijeta u regulaciji telesne mase | Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Revised exposure assessment for steviol glycosides for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Study of the presence of gluten in cooked sausages | Milanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan ; Vasiljević, Nađa ; Janković, Saša ; Spirić, Danka ; Šobajić, Slađana ; Vidović, Bojana | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Ispitivanje prisustva ovomukoida u proizvodima od mesa i paniranim proizvodima | Zrnić, Milica ; Janković, Saša ; Mirjana Milanović-Stevanović; Stanković, Ivan ; Šobajić, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Određivanje sadržaja glutena u dijetetskim suplementima na tržištu Srbije | Stanković, Ivan ; Vidović B ; Tomić T; Hadžiabdić M; Vasiljević N ; Miletić I. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |