Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of anthocyanins (E 163) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of riboflavin (E 101(i)) and riboflavin‐5′‐phosphate sodium (E 101(ii)) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on Allura Red AC and other sulphonated mono azo dyes authorised as food and feed additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Intolerancija na laktozu | Zrnić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Nutritional status and lifestyle habits among European pharmacy students | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of aspartame (E 951) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on the exposure assessment of sodium stearoyl‐2‐lactylate and calcium stearoyl‐2‐lactylate including exposure resulting from extension of the authorisation of sodium stearoyl‐2‐lactylates | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Polifenoli kao antitrombocitni agensi u prevenciji kardiovaskularnih bolesti- in vitro i ex vivo ispitivanja (usmena prezentacija) | Kardum, Nevena Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific opinion on the safety assessment of medium viscositywhite mineral oils with a kinematic viscosity between 8.5–11 mm²/s at 100°C for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety assessment of the exposure to butylated hydroxyanisole E 320 (BHA) by applying a new exposure assessment methodology | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri‐hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Guidance for submission for food additive evaluations | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety assessment of the exposure to lutein preparations based on new data on the use levels of lutein | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on the re-evaluation of candelilla wax (E 902) as a food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on ChromoPrecise® cellular bound chromium yeast added for nutritional purposes as a source of chromium in food supplements and the bioavailability of chromium from this source | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of hidden gluten in food supplements and foods for particular nutritional uses from Serbian market | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety of β‐carotene use in heavy smokers | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |