Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Scientific opinion on the safety of the extension of use of steviol glycosides (E 960) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the safety of the proposed extension of use of erythritol (E 968) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; Jose, Frutos M; P., Galtier; D., Gott; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of polyoxyethylene sorbitan monolaurate (E 432), polyoxyethylene sorbitan monooleate (E 433), polyoxyethylene sorbitan monopalmitate (E 434), polyoxyethylene sorbitan monostearate (E 435) and polyoxyethylene sorbitan tristearate (E 436) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on re‐evaluation of copper complexes of chlorophylls (E 141(i)) and chlorophyllins (E 141(ii)) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Plasma fatty acid profile after nutritionally relevant intakes of oily fish and fish oil supplement | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Serum levels of IgA and IgG antibodies against gliadin and glutenin in obese subjects (✓) | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of dodecyl gallate (E 312) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Safety of a change in specifications for the food additive hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of sorbic acid (E 200), potassium sorbate (E 202) and calcium sorbate (E 203) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Risk assessment for peri- and post-menopausal women taking food supplements containing isolated isoflavones | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Advantame - Chemical and Technical Assessment | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Long term consumption of Aronia juice decreases serum zonulin levels and the expression of cd11b on monocytes in subjects at high cvd risk (✓) | Konić-Ristić, Aleksandra I. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Magnesium stearate - Chemical and Technical Assessment | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re-evaluation of octylgallate (E 311) | Aguilar F; Crebelli R; Di Domenico A; Dusemund B; JoseFrutos M; Galtier P; Gott D; Gundert-Remy U; Lambré C; Leblanc JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Modulation of IgA and IgG immunoreactivity to gliadin and glutenin by sprouting and steeping of wheat kernels | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of oxidised polyethylene wax (E 914) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of tocopherol‐rich extract (E 306), α‐tocopherol (E 307), γ‐tocopherol (E 308) and δ‐tocopherol (E 309) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of chlorophylls (E 140(i)) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Dietary total antioxidant capacity and polyphenols intake in Serbian university students | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of ascorbic acid (E 300), sodium ascorbate (E 301) and calcium ascorbate (E 302) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |