Истраживачи
Takači, Aleksandar
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Uticaj tehnoloških faktora na fizičke i senzorske karakteristike humus namaza od leblebija (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Rheological, textural and sesnsory properties of hummus spread depending on the technological parameters (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of artificial neural network for optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of defatted wheat germ phenolic antioxidants (✓) | Bojanić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | UTICAJ DODAVANJA LANENOG ULJA NA - OKSIDATIVNI STATUS ULJA SUNCOKRETA - BOGATOG OMEGA 3 MASNIM KISELINAMA (✓) | Takači, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |