Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of artificial neural network for optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of defatted wheat germ phenolic antioxidants
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Application of artificial neural network for optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of defatted wheat germ phenolic antioxidants | Аутори: | Bojanić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts, 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5![]() ![]() |
Колација: | str. 25-25 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213605 | URL: | https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap/programme-2019.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.