Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological, textural and sesnsory properties of hummus spread depending on the technological parameters
Назив: Rheological, textural and sesnsory properties of hummus spread depending on the technological parameters
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Subotić, Milena; Dokić, Ljubica  ; Takači, Aleksandar  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Maravić, Nikola  
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 26-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136733
URL: https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.