Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Kondo-Like Behavior in Lightly Gd-Doped Manganite CaMnO3![]() | Ivek, Tomislav; Čulo, Matija; Novosel, Nikolina; Čebela, Maria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Strawberry and Drupe Fruit Wines Antioxidant Activity and Protective Effect Against Induced Oxidative Stress in Rat Synaptosomes![]() | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2025 | Spectroscopic and Morphological Examination of Co0.9R0.1MoO4 (R = Ho, Yb, Gd) Obtained by Glycine Nitrate Procedure![]() | Rosić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | Precise Control of Structure and Magnetic Properties of BiFeO3: From Synthesis to Prediction of New Modifications![]() | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fruit wine as a potential functional food | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Influence of maceration time on antioxidant acivity of fermented grape pomace | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The Bray–Liebhafsky Oscillatory Reaction as a Chemosensorfor Benzenediols![]() | Pavićević, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Application of oenological tannins in wine technology | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Morfološke i magnetne osobine nanoprahova CuO dopiranih Ag![]() | Čebela, Maria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Determination of physicochemical quality parameters of fruit wines produced in Republic of Serbia![]() | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2024 | Uticaj termičke obrade na spektroskopske i morfološke osobine Co0.9Ho0.1MoO4 nanoprahova![]() | Rosić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fruit wine active compounds and its antioxidant and antiradical activity | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fruit wine antioxidant properties and its potential ability for hyperglycemia prevention | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Impact of winemaking techniques on phenolic content and antioxidant activity of cabernet sauvignon wines | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Fruit products as inhibitors of α-glucosidase | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Effects of spontaneous and inoculated fermentation on the total phenolic content and antioxidant activity of Cabernet Sauvignon wines and fermented pomace![]() | Živković, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2024 | Fruit wine as an added value product![]() | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Impact of vinification techniques on antioxidant activity of fermented grape pomace | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects![]() | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile![]() | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |