Резултати 1-20 од 72

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓)Petrović, Aleksandar  ; Plavšić, Ivana; Lisov, Nikolina  ; Čebela, Maria  ; Čakar, Uroš  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The influence of different enzymatic preparations and skin contact time on aromatic profile of wines produced from autochthonous grape varieties Krstač and Žižak: Scientific paper (✓)Madžgalj, Valerija; Petrović, Aleksandar  ; Čakar, Uroš  ; Maraš, Vesna; Sofrenić, Ivana  ; Tešević, Vele  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Influence of Ag doping on the morphological and magnetic properties in CuO nanopowders (✓)Čebela, Maria  ; Čakar, Uroš  ; Lojpur, Vesna  ; Milošević, Maja  ; Krstić, Sanja  ; Dodevski, Vladimir  ; Rosić, Milena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Synthesis, structure and magnetic properties of Fe2TiO5Čebela, Maria  ; Reddy, Priyanka; Čakar, Uroš  ; Labus, Nebojša  ; Lojpur, Vesna  ; Dodevski, Vladimir  ; Rosić, Milena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile (✓)Lisov, Nikolina  ; Čakar, Uroš  ; Milenković, Danijela ; Čebela, Maria  ; Vuković, Gorica  ; Despotović, Saša  ; Petrović, Aleksandar  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Fruit Wine and Its Biologically Active Compounds’ Ability in Health PreventionČakar, Uroš  ; Čebela, Maria  ; Petrović, Aleksandar  ; Stanković, Ivan; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health EffectsČakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana  ; Čebela, Maria  ; Petrović, Aleksandar; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Blueberry wine biologically active compounds protect against oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana  ; Čebela, Maria  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Protective Effects of Fruit Wines against Hydrogen Peroxide—Induced Oxidative Stress in Rat Synaptosomes (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana  ; Milenković, Danijela ; Medić, Branislava  ; Krstić, Danijela  ; Petrović, Aleksandar  ; Đorđević, Brižita  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Phenolic Profile of Plum Wines and Their Activity in the Protection Against Free Radicals (✓)Čakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓)Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš  ; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Strawberry wine antioxidant properties in the protection against free radicals (✓)Čakar, Uroš D.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Čolović, Mirjana B.  ; Krstić, Danijela Z.  ; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitroČakar, Uroš  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Extraction kinetic of some phenolic compounds during Cabernet Sauvignon alcoholic fermentation and antioxidant properties of derived wines (✓)Lisov, Nikolina  ; Petrovic, Aleksandar  ; Čakar, Uroš  ; Jadranin, Milka  ; Tešević, Vele  ; Bukarica-Gojković, LjiljanaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Stone fruit wine-potential functional food (✓)Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nađa  ; Lisov, Živković Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Čakar, Mira; Vajs, Vlatka; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Cherry-the source of potential functional foodČakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Serbian pharmaceutical heritage - looking in the past for a better future for the professionČakar, Uroš D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of technological process on antioxidant capacity of wines from Cabernet sauvignon varietyČakar, Uroš D.  ; Lisov, Nikolina M.  ; Aleksandar Petrović; Valerija Madžgalj; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 72