Истраживачи
Čakar, Uroš
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Αlpha glucosidase inhibition, phenolic content and antioxidative activity of Fucus spiralis fractions (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Fruit as a substrate for a wine: A case study of selected berry and drupe fruit wines | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Phenolic profile and antioxidant properties of strawberry wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Serbian pharmaceutical heritage - looking in the past for a better future for the profession | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A novel method for classification of wine based on organic acids | Milovanović, Miodrag; Zeravik, Jiri; Oboril, Michal; Pelcova, Marta; Lacina, Karel; Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Make an exhaustive list of museum sites on the history of pharmacy – First exposed countries: France and Serbia | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phenolic profile, antioxidant properties and α-glucosidase inhibitory activity of blackberry wine made in different kind of microvinifications (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj mikrovinifikacije na anti α-glukozidaznu aktivnost vina od maline (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Danilo Soldatović-great toxicologist, pharmacist and man | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Vinification influence on phenolic acid content and antioxidant properties of black chokeberry wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | An insight into quality of apricot and sweet cherry fruit wines | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dynamics of some polyphenolic compounds during vinification of grape varieties Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Blackberry-promising source of natural active compounds for hyperglycemia prevention (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Differentiation of wines made from berry and drupe fruits according to their phenolic profiles (✓) | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Blueberry wine – a good natural source of phenolic acids | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The influence of sour cherry wine on first line defense antioxidants during hydrogen peroxide induced oxidative stress in rat synaptosomes (✓) | Čolović, Mirjana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of maceration duration of grapes variety cabernet sauvignon on kinetics extraction of some polyphenols and antioxidant properties of wine | Lisov, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |